Select the search type
 
  • Webbplats
  • Webb
Search
Här är du:   Tävling > Landslaget
  |  Administrator

Landslaget

Landslaget

 Länk till landslagets egen hemsida!

Landslagskommittén, LK/ Landslagsledare

Lars af Klintberg (ungdom/junior) och Marie-Louise Persson (senior)

Uttagningskommittén, UK, för det svenska landslaget i sport 2016

Marie-Louise Persson

Kristjan Magnusson
Jenny Göransson
Sissel Holmén
UK är, i samråd med landslagsledare och eventuell landslagstränare, ansvariga för att utse seniorer, Young rider och juniorer till svenska landslaget i sport.

Uttagning till svenska landslaget i sport 2016

Uttagning till landslaget baseras på resultat uppnådda på nationella tävlingar och svenska mästerskapen. Där SM väger tyngst. Dessa tävlingar bevakas på plats av UK. Även resultat från andra WR-tävlingar i Sverige och utomlands kan tillgodoräknas. Ryttaren ansvarar själv för att rapportera dessa resultat till UK med fullständig resultatlista för aktuell gren. Skickas via mail till sissel@hreyfing.se.  

För att bli uttagen till svenska landslaget i sport måste man vara svensk medborgare och följa internationella ridsportförbundets (FEI) uppförandekod. Vid uttagning till landslaget beaktas eventuella varningar och disciplinära åtgärder. Ekipaget ska delta på SM om inte särskilda skäl föreligger.
Målet är att ta ut ett lag med så många final- och medalj chanser som möjligt. Ryttarens resultat kommer att värderas gentemot andra ekipage i Sverige och utomlands. En trolig medalj och finalplats ger förtur till en landslagsplats. Detta innebär att landslagsplatserna inte kommer att fördelas lika mellan de olika grenarna. UK kan även ta ut personliga reservhästar till ryttare med fler än en häst.

Bli medlem

Bli medlem

För att gå med i Svenska Islandshästförbundet, SIF, blir du medlem i en av våra 65 lokalföreningar, de är i sin tur anslutna till SIF. 

Gemensamt arbetar vi för att Islandshästsverige ska bli ett innehållsrikt begrepp för alla som gillar rasen, sporten och fritidsridningen.  Läs mer!


På gång - Tävling

På gång - Tävling
 

           Svenska Islandshästförbundet

          www.icelandichorse.se

          E-post: svenska@icelandichorse.se
         Telefon: 0220 - 452 50 
       Ridsportens Hus 

        734 94 Strömsholm

Huvudsponsor:

 

 

Landslagssponsorer: