Select the search type
 
  • Webbplats
  • Webb
Search
Här är du:   Medlem > Bli medlem
  |  Administrator

Bli medlem

Bli medlem

Tycker du att islandshäst är bäst - bli då medlem i en av de ideella

Islandshästföreningar som är anslutna till Svenska Islandshästförbundet!Som medlem är du med och stödjer islandshästens utveckling i Sverige, såväl som härlig fritidshäst till imponerande tävlingshäst. Ditt bidrag betyder mycket för oss och vi välkomnar alla i gemenskapen runt vår fantastiska häst.


Det finns 65 lokalföreningar runt om i landet som på ideell bas bedriver verksamhet kring Islandshästar med hjälp av sina medlemmar.

Vill du också vara med?

Hitta din lokalförening här!

Typ av medlemskap

Introduktionsmedlemskap!
Nya medlemmar och den som inte varit medlem de senaste tre åren får en kraftigt reducerad medlemsavgift det första året. 

(Erbjudandet gäller endast nya och nygamla huvudmedlemmar boende i Sverige och är personligt. Det går ej att ansluta familjemedlem till detta medlemskap!) 

 Senior  Vuxen medlem, tidningen Islandshästen ingår
 Familj  Person som bor på samma adress som en betalande seniormedlem. Familjemedlem nr 1 betalar medlemsavgift resterande registrerade  familjemedlemmar har gratismedlemskap.
 Junior  Barn och ungdom t o m det år man fyller 18 år, tidningen Islandshästen  ingår
 Intro  Ny/nygammal medlem, se ovan, tidningen Islandshästen ingår
 Stöd  Registrerad huvudmedlem som vill stödja annan förening. För mer information rörande stödmedlemskap se SIF´s stadgar §6
 Utland  För utlandsboende, 515 SEK, tidningen Islandshästen ingår

Medlemskapet gäller per kalenderår, från januari till december. Tidningen Islandshästen kommer sedan med posten till senior- och junior-medlemmar samt även utlandsmedlemmar. Islandshästen (tidningen) skickas ej ut retroaktivt. Man kan inte prenumerera på tidningen, den ges enbart ut till medlemmar. Alla typer av medlemskap berättigar till deltagande i av SIF arrangerade aktiviteter. 

* Läs mer om registreringen av personnummer här (pdf)
Medlemsregistret -

från den 1 september 2016 ansvarar lokalföreningarna för sina medlemsregister, som numera finns på IdrottOn Line och för föreningens medlemsavgifter. Medlemsavgifterna kan variera något mellan de olika föreningarna beroende på aktivitetsgrad och omkostnader.

Som medlem är du fortfarande ansluten till Svenska Islandshästförbundet via din lokalförening och får fortsatt samma medlemsförmåner som tidigare.


 

           Svenska Islandshästförbundet

          www.icelandichorse.se

          E-post: svenska@icelandichorse.se
         Telefon: 0220 - 452 50 
       Ridsportens Hus 

        734 94 Strömsholm

Huvudsponsor:

 

 

Landslagssponsorer: